Τ - LAB DAY: Όσα έγιναν στο event στο Κομμωτήριο Hairway Κηφισιάς

05/10/2018Τ - LAB DAY: Όσα έγιναν στο event στο Κομμωτήριο Hairway ΚηφισιάςΣτις 3/10, η τεχνική ομάδα της T-LAB Professional στην Ελλάδα, βρέθηκε στο κομμωτήριο Hairway Κηφισιάς.

Η αλυσίδα κομμωτηρίων Hairway στηρίζει τα προϊόντα T-LAB Professional προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας και στα πλαίσια αυτά διοργανώνει Τ-LAB_DAYS.

Στα πλαίσια του event, η ομάδα της T-LAB και η καλλιτεχνική ομάδα Hairway, ενημέρωσαν τους πελάτες για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών τους, έγινε διάγνωση για αναγνώριση των αναγκών και στη συνέχεια απόλαυσαν την υπηρεσία spa στο λουτήρα με τις θεραπείες T-LAB. Η επαναφορά της υγείας των μαλλιών και της ευεξίας των πελατών εστιάζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό κατά τη διάρκεια του spa. Στη συνέχεια, υπέροχα styling με τη συλλογή Innovative Styling Collection T-lab, ολοκλήρωσαν την εμφάνιση των πελατών μας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική αφού αποδείχτηκε ότι η βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς των μαλλιών τους μπορεί να γίνει με τα πολυτελή, οργανικά προϊόντα της T-LAB Professional από τη πρώτη χρήση.

Σύντομα θα οργανώσουμε κι άλλα T-LAB_DAYS και θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τη γνώση για τη πραγματική περιποίηση των μαλλιών σας.

hairway
hairway
hairway
hairway